Un yüklü kamyon Çoruh Nehri’ne uçtu

Un yüklü kamyon Çoruh Nehri’ne uçtu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.05.2024
A+
A-

Un yüklü kamyon Çoruh Nehri’ne uçtu

Erzurum’un İspir ilçesinde yaşanan üzücü bir kaza, bölgeyi yasa boğdu. İddiaya göre, rampa inerken freni boşalan bir kamyon, Çoruh Nehri’ne uçtu. Kazada, kamyon içerisinde bulunan 3 kişiden biri hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Rize istikametinden Erzurum İspir’e doğru seyir halinde olan kamyon, Aşağı Özbağ Mahallesi yakınlarında yaşanan trajik olayda kontrolünü kaybederek nehrin sularına sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, kamyonda sıkışan ve araçtan çıkarılan Bayram Aktaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Aktaş’ın cesedi, İspir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralanan 2 kişi ise olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulanslarla İspir Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kaza ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı. Kazanın neden meydana geldiği ve kamyonun fren sistemindeki herhangi bir arızanın olup olmadığı gibi soruların yanıtı aranıyor. Bu tür trajik olaylar, trafik güvenliği ve araç bakımının öneminin bir kez daha altını çiziyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.